Näin täytät täytekakun ja onnistut varmasti!

Valmista täyte. Mielestäni yksinkertaisin ja maistuvin täyte syntyy valkosuklaasta (Panda, 1 levy), kermasta (Flora Vispi), rahkasta (1prk) ja marjoista (vadelma, mustikka tai molemmat). Vatkaa kerma, lisää joukkoon rahka, sulatettu suklaa ja ripaus sokeria tarvittaessa.

 

Kuuden munan kakkupohja leikataan kolmeen osaan. Työnnä sahateräpuukko ensin keskelle ja sahaa kakkua pyörittäen hitaasti ympäri. Siirrä alimmainen levy kakkulautaselle ja kostuta pohja lusikan avulla. Maitoa menee n. 0,5dl yhtä munaa kohti, eli ainakin 1dl maito per kerros.

  

 

Rengasvuoka kannattaa laittaa kakun ympärille, jolloin täytteen pystyy levittämään hyvin reunoille asti ilman, että se pursuaa pitkin lautasta. Marjat levitetään täytteen päälle, näin se näyttää kaunilta myös kakkua leikatessa. Vuoka on myös hyvä suojaamaan kakkua kuivumiselta jääkaapissa. Kakku kannattaa laittaa muhimaan jääkaappiin yön yli. Näin kosteus tasoittuu ja maku syvenee.

Kun kakku on ollut muhimassa jääkaapissa yön yli otetaan vuoka vaan pois ympäriltä ja tasainen reuna odottaa pursotusta. Marsipaania varten kannattaa levittää kermaa tai voikreemiä kakun pintaan ja lopuksi pursotetaan kermat kakun reunoille odottamaan koristelua.

 

Muutama marsipaanililja koristeeksi ja marsipaanista tehdyt kirjaimet kakun päälle. Näin kakku on valmis syötäväksi!