Tilasin Bake and Partysta murattimuotin. Sillä sai tehtyä niin kauniita syksyn lehtiä helposti! Tässä kakussa tuli eteen kaksi ongelmaa. Marsipaanikoristeet eivät ehtineet kuivua tarpeeksi, eikä niiden muodot pysyneet kuin hetken, sen jälkeen ne sulaa lössähtivät tiiviiksi kakun pinnalle. Toinen virhe oli se, etten levittänyt kunnon kerrosta sokerikremeä kakun pinnalle ennen marsipaanin laittoa. Kakkupohja kuultaa ikävästi valkoisen marsipaanin alta.

Mutta se tärkein, eli maku. Vaalean kakkupohjan välissä oli valkosuklaa-vadelma-moussea, joka oli todella hyvää.

1tlk Flora Vispiä
1 prk maitorahkaa
1 levy Lidlin De Luxe valkosuklaata
pari kourallista vadelmia
- Flora Vispi vaahdoksi, maitorahka sekaan. Valkosuklaa sulaksi ja ohuena nauhana vaahdon joukkoon. Lopuksi vadelmat ripotellaan joukkoon. Jos haluaa täytteestä makeampaa sekaan sokeria.